Cześć wszystkim! Ostatnio rozmawiałem ze znajomymi o tym, na co najbardziej zwracamy uwagę przy wyborze nowych platform. Ku mojemu zaskoczeniu większość osób odpowiedziała, że właśnie na bonusy i promocje. Z ciekawości zacząłem przeglądać różne oferty i trafiłem na
. Nie chodzi mi nawet o konkretne liczby, ale o sam fakt, że wiele osób najpierw sprawdza zakładkę z promocjami, a dopiero później resztę strony. Sam kiedyś kompletnie ignorowałem takie rzeczy, ale dziś widzę, że dla wielu użytkowników to ważny element pierwszego wrażenia. Jak jest u Was?
9 Views

Interesująca dyskusja. Wydaje mi się, że bonusy działają podobnie jak promocje w innych branżach internetowych. Nieważne, czy chodzi o aplikacje, serwisy streamingowe czy sklepy online — ludzie po prostu lubią dodatkowe korzyści. Jednocześnie zauważyłem, że z biegiem czasu coraz więcej użytkowników patrzy szerzej niż tylko na same promocje. Znaczenie mają też wygoda, szybkość działania i ogólne wrażenia z korzystania z platformy. Dlatego myślę, że bonus może zachęcić do pierwszej wizyty, ale to codzienne doświadczenie decyduje o tym, czy ktoś zostanie na dłużej.