top of page

Entrepreneurs India Group

Public·87 members

Albert Corokin
Albert Corokin

Знайшла дуже гарні топи, що думаєте про ці моделі?

Привіт усім! Переглядала вчора новинки і знайшла кілька дуже цікавих моделей топів. Хочу почути вашу думку, що ви думаєте про такі варіанти? Деякі з них асиметричні, інші – з незвичайними вирізами, є навіть у рубчик, що виглядають дуже елегантно. Мені здається, що вони можуть освіжити будь-який літній образ. Цікавить, чи носили ви подібні речі, наскільки вони зручні у повсякденному житті і як добре поєднуються з різним одягом? Буду вдячна за будь-які відгуки.

6 Views
Wesley Taylor
Wesley Taylor
4 days ago

О, це завжди приємно, знайти щось новеньке та цікаве для гардероба! Я обожнюю експериментувати з різними фасонами. Асиметричні вирізи та моделі на одне плече останнім часом справді дуже популярні, і я вважаю, що вони додають образу свіжості та індивідуальності. Крім того, топи в рубчик – це класика, яка завжди актуальна, і вони, як правило, чудово тягнуться та зручні у носінні. Я, наприклад, нещодавно розглядала жіночі топи; зокрема, багато таких варіантів є на сайті 25union. Вони дозволяють створити як повсякденний, так і більш ошатний образ залежно від аксесуарів та низу.

Members

The Entrepreneurs of India - Featuring Entrepreneurs, Inspiring Generations

Copyright © 2019-2026, All Rights Reserved. 

Join our WhatsApp Channel for the latest Activity Updates, real-life Inspiring Stories, and the Latest news on Entrepreneurship

2026 Editions

Previous Years

Our stories can be seen on

All our Editions are on Magzter, Read for Free - The Entrepreneurs of India
Google News - The Entrepreneurs of India
Daily Hunt - The Entrepreneurs of India
Flipboard - The Entrepreneurs of India
Medium - The Entrepreneurs of India
Instagram - The Entrepreneurs of India
Facebook - The Entrepreneurs of India
LinkedIn - The Entrepreneurs of India
bottom of page