Знайшла дуже гарні топи, що думаєте про ці моделі?
Привіт усім! Переглядала вчора новинки і знайшла кілька дуже цікавих моделей топів. Хочу почути вашу думку, що ви думаєте про такі варіанти? Деякі з них асиметричні, інші – з незвичайними вирізами, є навіть у рубчик, що виглядають дуже елегантно. Мені здається, що вони можуть освіжити будь-який літній образ. Цікавить, чи носили ви подібні речі, наскільки вони зручні у повсякденному житті і як добре поєднуються з різним одягом? Буду вдячна за будь-які відгуки.
6 Views

О, це завжди приємно, знайти щось новеньке та цікаве для гардероба! Я обожнюю експериментувати з різними фасонами. Асиметричні вирізи та моделі на одне плече останнім часом справді дуже популярні, і я вважаю, що вони додають образу свіжості та індивідуальності. Крім того, топи в рубчик – це класика, яка завжди актуальна, і вони, як правило, чудово тягнуться та зручні у носінні. Я, наприклад, нещодавно розглядала жіночі топи; зокрема, багато таких варіантів є на сайті 25union. Вони дозволяють створити як повсякденний, так і більш ошатний образ залежно від аксесуарів та низу.