Жіночі пальта і жакети в каталозі
Планую оновити гардероб і зараз шукаю пальто або жакет, але хочу переглянути всі варіанти в одному місці. Не дуже зручно переходити між різними категоріями, якщо цікавить конкретний тип верхнього одягу. Мені важливо бачити фото кожної моделі, щоб оцінити довжину та фасон. Також хочу порівняти кілька варіантів без зайвих переходів між сторінками. Потрібно спокійно переглянути весь перелік і визначитися з відповідним виробом. Було б зручно, якби всі пальта та жакети були зібрані в окремому розділі. Якщо хтось уже користувався таким каталогом, поділіться досвідом.
8 Views

Коли я підбирала верхній одяг, то переглядала пальто і жакети 25 Union в межах окремої категорії каталогу. Було зручно, що всі моделі представлені разом і не потрібно відкривати інші розділи. У каталозі можна побачити варіанти різного фасону та довжини, що дозволяє порівняти кілька позицій поспіль. Кожна модель має фото, тому легко оцінити вигляд ще до переходу в детальну картку. Я змогла переглянути весь перелік без поспіху й визначитися з відповідним варіантом. Такий формат робить процес вибору більш організованим і послідовним. У підсумку пошук став більш зрозумілим і впорядкованим.