top of page

Entrepreneurs India Group

Public·39 members

Natalya Serement
Natalya Serement

Дослідження можливостей навчання в Україні: що повинні знати іноземні студенти

Останнім часом я замислююсь над тим, щоб поїхати навчатися в Україну! Я чув різні відгуки від друзів, які там навчалися. Один з них захоплювався культурою та доступністю, а інший вважав, що мовна бар'єра є певною перешкодою. Я розглядаю можливість навчання на гуманітарному факультеті, тому моє головне питання полягає в тому, що мені потрібно знати, щоб навчання пройшло гладко?

6 Views
ben bemer
ben bemer
yesterday

Я повністю розумію, про що ти! Минулого року я навчався в Україні, і, чесно кажучи, це була дика пригода. Культура багата, і можна знайти вигідні пропозиції щодо витрат на проживання, але знання деяких місцевих виразів дійсно допомогло мені налагодити контакт з людьми. Крім того, в Інтернеті є багато інформації, яка допоможе тобі пройти цей процес; я знайшов кілька корисних порад на https://study.ua/uk/ . У будь-якому разі, коли ви вже там, просто будьте відкриті до нових речей — їжі, зустрічей, усього!

Edited

Members

The Entrepreneurs of India - Featuring Entrepreneurs, Inspiring Generations

Copyright © 2019-2026, All Rights Reserved. 

Join our WhatsApp Channel for the latest Activity Updates, real-life Inspiring Stories, and the Latest news on Entrepreneurship

Latest Issues

Our stories can be seen on

All our Editions are on Magzter, Read for Free - The Entrepreneurs of India
Google News - The Entrepreneurs of India
Daily Hunt - The Entrepreneurs of India
Flipboard - The Entrepreneurs of India
Medium - The Entrepreneurs of India
Instagram - The Entrepreneurs of India
Facebook - The Entrepreneurs of India
LinkedIn - The Entrepreneurs of India
bottom of page